krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
„Дневна доза на убав гест“
Речиси и да нема човек кој не ја сака музиката. Некого го инспирира, некој го сака текстот, некој самата музика, некој едноставно ужива во неа. Мене ми служи за опуштање и релаксирање, но и за полн…