krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
„Ако разбереш-ќе сфатиш“
Бистра вода. Валкани мисли и перверзна фантазија. Чиста постела. Темна душа и гнасна совест. Свеж воздух. Задушливи простории и чад. Капка солза. Матна вода. Лаги и измами. Сончево утро. Мрак во ср…