krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
„Имаш нешто твое?“
Немаш ништо свое, сѐ ѝ припаѓа нејзе, а пак си свој. Ја викаш моја, зошто знаеш дека е твоја, а таа не била повеќе своја. Тишината е најсилниот женски плач, но и најчујна машка ладнокрвност. Немаа …