krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Ти реков, ми рече(10)(За ограничените умови и идиотските работи)
Кога се во прашање големите умови, секогаш е задоволство да бидеш инспириран од нивните биографии, достигнувања, постигнувања, откритија, изуми и пронајдоци, го знаете тоа задоволство нели? Кога се…