krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Последниот танц
Го играше сама. Со солзи во очите. Со болка во градите. Полиња со празни надежи. Секојдневно ги полеваше. За на крај да пресушат. Останаа само празнините. И болката ја снема. Се појави нова шанса. …