krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
„Записите за Џозефина“ (18)
Доцна во ноќта кога би требало сите да спијат една светилка остануваше запалена долго, а тоа беше собата на Џозефина која не можеше да заспие. Не ја мачеше совеста, не патеше од несоница, а сепак с…