krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
„Записите за Џозефина“ (17)
Џозефина ги обожаваше патувањата, посебно оние долги ноќни кога можеше да ги набљудува ѕвездите и да размислува на најразлични теми, всушност тогаш и се раѓаа најдобрите идеи и одлуки. Предизвик ко…