krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Речете ѝ
Речете ѝ да не си оди пред мене, затоа што не би издржал ако неа ја нема. Речете ѝ да не пушта солзи пред мене затоа што душава ми се кине со секоја капка пролеана од нејзините очи. Речете ѝ да ја …