krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Светски ден на книгата/World Book Day
Навидум ист ден како и сите други, но многу значаен во книжевноста. Сакај ја книгата, сакај го пишаниот збор! Само тој што чита може да ја разбере љубовта кон книгите! Секоја книга има своја приказ…