krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Среќа
Прекрасниот поглед низ кој го гледавме морето ми остана врежан во моите сеќавања. Таа мила и слатка баш каква што и ја запознав, ме пленеше со нејзиното шарено фустанче од тантела кое што многу по…