kosova.info
Zhduket nëna e dy fëmijëve nga Podujeva, familjarët lusin që kush e ka parë t’i njoftojë - Kosova Info
Një femër është zhdukur që nga data katër e këtij muaji. Kjo gjë është bërë e ditur nga babai i saj, Rifat Maxhuni i cili ka thënë se e njëjta është zhdukur që nga e marta e kaluar dhe se askush nuk ka ndonjë informatë për të. Edita Maxhuni-Xhaka është e martuar dhe ka dy …