kosova.info
Veseli fton investitorët nga Japonia të investojnë në Kosovë - Kosova Info
Në vazhdim të vizitës së tij në Tokio, kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, u prit në takim nga Hiroshigo Seko, ministër për Ekonomi, Tregti dhe Industri në Qeverinë japoneze. Në fjalën e tij, kryetari Veseli bëri një ekspoze të mundësive që ofron Kosova në fushën e investimeve të jashtme, duke potencuar faktin e …