kosova.info
Vëllai i Ivanoviqit: Na interesojnë dëshmitë konkrete dhe prapavija politike - Kosova Info
“Shpresoj që procesi gjyqësor që pason pas ngritjes së aktakuzave në Kosovë do të na çojë tek autorët ndërsa më vonë edhe tek urdhërdhënësit e vrasjes së Olliver Ivanoviqit”, ka thënë për Zërin e Amerikës në gjuhën serbe, Alleksandar Ivanoviq, vëllai i përfaqësuesit politik të serbëve të Kosovës, duke iu referuar informacioneve se autoritetet e …