kosova.info
Vazhdojnë aktivitetet e kampit kreativ me fituesit e garave republikane - Kosova Info
Nxënësit fitues të nivelit republikan të garave në kuadër të Programit Nacional për Rininë, po qëndrojnë në Shqipëri për kampet kreative që ka organizuar Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport. Gjatë ditës së sotme ata vizituan qytetin e vjetër të Durrësit, muzeun arkeologjik, amfiteatrin, shtëpinë muze të Aleksandër Moisiut, shëtitoren dhe Kalanë e Durrësit. …