kosova.info
Thaçi apo Rugova? Përgjigjen ua jep Blendi Fevziu - Kosova Info
I pyetur nga gazetari Çim Peka se ku ngjajnë dhe ku ndryshojnë Ibrahim Rugova dhe Hashim Thaçi, gazetari Blendi Fevziu i sheh të dy si politikanë të ndryshëm, që kanë vepruar në rrethana të ndryshme. “Janë dy politikanë të ndryshëm, në rrethana të ndryshme. Rugova u blasfemua kur Kosova kishte në pikëpyetje ekzistencën e saj. …