kosova.info
Tenori Placido Domingo akuzohet për ngacmime seksuale - Kosova Info
Këngëtari i operës, Placido Domingo, është akuzuar për ngacmim seksual të disa grave, përgjatë disa dekadash. Tetë këngëtare dhe një kërcimtare, pretendojnë se ishin ngacmuar seksualisht nga tenori spanjoll, nga fundi i viteve të 80-ta, raporton Associated Press. Vetëm njëra nga gratë, mezo-sopranoja, Patricia Wulf, pranoi të identifikohet. Domingo i quajti akuzat “thellësisht shqetësuese, dhe …