kosova.info
Tahiri: Zbardhja e vrasjeve të njerëzve të LDK-së nuk kanë qenë në dorën tonë - Kosova Info
Kryetari i Komunës së Vushtrrisë dhe anëtari i Këshillit të Përgjithshëm LDK-së, Xhafer Tahiri, në “Debat Plus” në RTV Dukagjini, ka thënë se zbulimi i vrasjeve brenda LDK-së nuk kanë qenë në dorën e tyre. “Liria e Kosovës nuk është e plotë. Duhet të ketë drejtësi në vend. Zbulimet e vrasjeve të tilla komplekse kanë …