kosova.info
Si ta luftoni mungesën e vitaminës D gjatë dimrit - Kosova Info
Vitamina D është vitamina, e cila ndihmon zhvillimin sa më të mirë të eshtrave, dhëmbëve dhe muskujve. Mirëpo problemi është se niveli i kësaj vitamine ka tendencë të bie gjatë ditëve të dimrit. The Guardian ka publikuar disa mënyra të lehta, të cilat mund t’i përdorni për të shmangur rënien totale të kësaj vitamine në …