kosova.info
Shteti më i pasur në Evropë nuk ka aeroport - Kosova Info
Pasi u plaçkit dhe u shkretua gjatë dy luftërave botërore, kombi i vogël i Lihtenshtajnit e pa veten në një krizë financiare, dhe përpiqej të mbijetonte me ekonominë të bazuar pothuajse të gjithën në bujqësi, ndërsa familja drejtuese u detyrua të shesë pikturat. Por sot, fiks 300 vite pasi është shpallur principatë e pavarur, Lihtenshtajni …