kosova.info
Samsung feston ditëlindjen e 50-të - Kosova Info
Në vitin 2019, NASA festoi 50 vjetorin e misionit historik në Hënë të Apollo 11. Kupa Botërore e Basketbollit 2019 FIBA ​​sapo ka përfunduar, ndërsa saga e tretë dhe e fundit e triologjisë së Star Ëars do të shfaqet më 19 dhjetor. Viti i fundit në këtë dekadë do të mbahet mend për shumë momente …