kosova.info
"Rusia nuk është zjarrfikëse. Shtetet e Bashkuara dhe Irani, të përmbahen!" - Kosova Info
Presidenti rus, Vladimir Putin, paralajmëroi Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Iranin që të kenë kujdes e të mos ndërmarrin veprime të nxituara. Këto komente ai i bëri në një takim me Sekretarin e Shtetit nga rradhët e ShBA, Mike Pomepo, në Sochi. Njëra ndër temat e diskutuara ishte edhe ajo që lidhet me tensionet …