kosova.info
Rrëfimi i Triera Kasumit, zhytëses nga Prishtina që po thyen tabutë e këtij profesioni - Kosova Info
Eksplorimi i thellësive dhe botës nënujore mund të konsiderohet si pjesë rekreative e sportit të zhytjes. Në anën tjetër ky rekreacion hyn edhe në mesin e sporteve ekstreme për shkak se një zhytës/zhytëse duhet të ketë përgatitjen e duhur fizike e psikike për t’u përballur me sfidat nënujore. Sporti i zhytjes nuk është edhe aq …