kosova.info
Publikohet “FULL LINE UP” i festivalit “Waveful” në Ulqin - Kosova Info
Në fund të korrikut, kur Dielli pritet ta arrijë pikën e vet më të lartë dhe netët janë më të shkurta e më të ngrohta, atëherë kur agimi nxiton t’i zbulojë sfidat e ditës së re, kur rëra, dielli dhe meloditë e lumtura e emocionojnë çdo vizitor, pjesëmarrësit e festivalit “Waveul” do t’i përjetojnë 4 …