kosova.info
Policia shqiptare: Kokaina e Durrësit 85% e pastër, vlera i kalon 10 milionë euro - Kosova Info
Drejtuesit më të lartë të policisë greke dhe doganave kanë dalë këtë të mërkurë në një konferencë për media, në lidhje me bllokimin e 700 kilogramëve kokainë që kishte si destinacion portin e Selanikut dhe atë të Durrësit. Sipas tyre, pastërtia e kokainës së dërguar nga Ekuadori ishte 85%. Ata kanë përllogaritur se vlera e …