kosova.info
Policia e Ferizajt përcjellë me nderime shtetërore deri në shtëpi policin e pensionuar - Kosova Info
Sot policia e Kosovës, Rajoni i Ferizajt ka nderuar policin Ismet Murseli me mirënjohje për shërbimin 35 vjeçar në forcën e policisë së Kosovës para dhe pas lufte. Zakonisht në raste të pensionimit të punëtorëve nëpër kolektive, organizata apo edhe institucione organizohen ceremoni përshëndetëse. Por, sot policia e Ferizajt kishte vendosur që policit të pensionuar …