kosova.info
Policia apel për qytetarët: Nëse e shihni këtë person, lajmëroni menjëherë policinë - Kosova Info
Gjatë zhvillimit të hetimeve nga ana e sektorit të hetimeve rajonale DRP-Pejë, në disa raste të ‘grabitjeve me armë’ që kanë ndodhur gjatë vitit 2018 dhe 2019, janë siguruar disa foto dhe video të një personi të dyshuar, i cili për momentin është i paidentifikuar, i panjohur për Policinë e Kosovës. Policia e Kosovës ka …