kosova.info
Përse dashuria e dytë është shumë më e mirë sesa e para - Kosova Info
Të gjithë e kemi pasur fiksimin e parë, dashurinë e parë dhe e kemi përjetuar për herë të parë thyerjen e zemrës. A keni menduar ndonjëherë se përse dashuria e dytë është shumë më e mirë sesa e para? Një studim ka zbuluar arsyen. Fuqia për t’u shëruar Ka shumë njerëz që debatojnë mbi çështjen …