kosova.info
Për një vit 11 këngë dhe një milion ndjekës në Instagram, Tayna: Ky vit ka qenë ëndrra më e bukur - Kosova Info
Reperja Tayna së fundmi ka shënuar një tjetër sukses. Ajo arriti shifrën e një milion ndjekësve në Instagram, falë sukseseve të shumta që arriti në vitin e parë të karrierës së saj. E lumtur për këtë gjë, reperja nga Prizreni publikoi në Instagram një fotografi, në mbishkrimin e së cilës ka shkruar: “Një vit, 11 …