kosova.info
Osmani në Klinë: Besimin qytetar, LDK-ja do ta kthejë në shpresë për jetësim të shtetit - Kosova Info
Kandidatja e LDK-së për kryeministre, Vjosa Osmani, në vizitën në Komunën e Klinës u shpreh e lumtur për bashkëveprimin mes demokracisë qytetare, të përfaqësuar nga LDK-ja dhe kristiandemokracisë, të përfaqësuar nga PSHDK-ja. “Jemi të lumtur që po e jetësojmë koalicionin e vlerave evropiane. Demokristianët janë rikthyer natyrshëm në LDK – adresën e vetme të besimit …