kosova.info
Nuredin Lushtaku tregon nëse pati përleshje fizike dje në procesin zgjedhor të PDK-së - Kosova Info
ërkundër pamjeve që tregonin përplasjet fizike në Klinën e Epërme, ndërmjet mbështetësve të ish kryetarit të Skenderajt, Sami Lushtakut dhe të Nuredin Lushtakut, ky i fundit mohon të ketë ndodhur ndonjë gjë e tillë. Lushtaku, për Telegrafin tha se ai nuk ka qenë i pranishëm në Klinën e Epërme derisa ishin duke u zhvilluar zgjedhjet, …