kosova.info
Neglizhohen ndërhyrjet e paligjshme në xhaminë “Taftali” të Pejës - Kosova Info
Për rreth dy javë prej nisjes së punimeve pa leje në xhaminë “Taftali” në qendër të Pejës, institucionet përkatëse të kulturës vetëm kanë bërë sehir. Gjithçka kishte filluar pas miratimit të një kërkese nga ana e Këshillit të Bashkësisë Islame në Pejë për nisjen e punimeve për instalimin e ngrohjes qendrore dhe zëvendësimin e dyshemesë …