kosova.info
Ndërtimi, pastrimi dhe shëndetësia sektorët ku ballkanasit punojnë në Gjermani - Kosova Info
Wido Geis-Thöne, ekonomist në Institutin e Ekonomisë Gjermane me qendër në Köln, kur pyetet se çfarë i dallon punëtorët nga Ballkani nga ata që vijnë nga vende të tjera, thotë se specifike për ta është se i gjen më shumë në ndërtim. “Specifikë tjetër është se, ata i gjen më shumë në nivelin e mesëm …