kosova.info
Mustafa: E pranojmë kryeministrin nga partia e parë në zgjedhje - Kosova Info
Kryetari Isa Mustafa, nënkryetarët dhe anëtarët e kryesisë kanë folur sot për koalicionin e mundshëm me Lëvizjen Vetëvendosje, pas negociatave të zhvilluara deri tani. Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa në një konferencë ka thënë se kemi arritur një pajtim në nivel të kënaqshëm. “Ne sot në mbledhe u informuam nga ekipi ynë lidhur me rrjedhën …