kosova.info
Murtezaj ka një paralajmërim për kandidatët që synojnë pozitën e të parit të kësaj partie - Kosova Info
Ish- kandidati për deputet të LDK-së, Valon Murtezaj, ka komentuar procesin e brendshëm zgjedhor në këtë parti. Përmes një shkrimi në Facebook, Murtezaj ka thënë se ky është proces i transformimit kulturor të LDK-së, duke shtuar se është edhe atraktiv dhe zhvillimor. Por, siç shprehet ai, është edhe proces kompleks, shumëdimensional dhe me riskun e …