kosova.info
MFK përmbyllë turneun informativ për garën Dig Data - Kosova Info
Fondacioni i Mijëvjeçarit i Kosovës (MFK) sot përmbylli turneun informativ të garës ‘DigData’, që këtë vit fokusohet në të dhënat e kualitetit të ajrit. Sesionet informative në Ferizaj dhe Prishtinë mblodhën përfaqësues nga sektori privat, OJQ-të, inovatorë, profesionistë dhe studentë për të diskutuar qëllimin e granteve dhe procesin e aplikimit për këto grante. Me katër …