kosova.info
Lëvizë me 304km/h në autostradën “Ibrahim Rugova”, gjobitet me 300 € e tre muaj dalim të vozitjes - Kosova Info
Policia e Kosovës ka bërë të ditur se personin që ka vozitur automjetin me shpejtësi 304 kilometra në orë në autostradën “Dr. Ibrahim Rugova” e ka dënuar me 300 euro, 3 muaj ndalim të vozitjes së mjeteve motorike si dhe 3 pikë negative. Policia ka treguar se vetëm gjatë javës së kaluar, Njësia për Kontrollim …