kosova.info
Kundërpërgjigjet Mustafa: Nuk pata ftesë që të shkoja te Clinton dhe Albright - Kosova Info
Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa është deklaruar lidhur me mospjesëmarrjen e tij në ceremoninë e shënimit të 20 vjetorit të çlirimit të Kosovës. Mustafa ka thënë se ai nuk ka marrë pjesë në këtë ceremoni, meqenëse nuk ka pasur ftesë. Ndërkohë, nga Zyra e Presidentit kanë deklaruar se Mustafa ka pasur ftesë …