kosova.info
Kosova merr pjesë në Forumin ndërkombëtarë “E- Apostile Programme” në Fortaleza të Brazilit - Kosova Info
Ministria e Punëve të Brendshme dhe Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës po marrin pjesë në forumin ndërkombëtar ”E – Apostille Programme” i cili po mbahet në Fortaleza të Brazilit nga 16-18 tetor 2019. Delegacioni i Republikës së Kosovës përbehet prej Blerim Camaj – Drejtor i Drejtoratit të Gjendjes Civile në ARC/MPB, …