kosova.info
Kosova.info vjen me ofertë për reklamim gjatë “Fushatës Zgjedhore” - Kosova Info
Me rastin e afrimit të zgjedhjeve, Kosova.info, bënë ofertë speciale për reklamim gjatë “Fushatës Zgjedhore”. Përmes kësaj oferte partive politike dhe kandidatëve për deputetë i ofrohet mundësia të bëjnë promovim gjatë fushatës zgjedhore 2019. Për të marrë informacionet e duhura mund të kontaktoni në akosovainfo@gmail.com Ose në numër telefoni: +38349272085