kosova.info
Komuna shpërndan makina mjelëse e bidonë për fermerët blegtorë të Prishtinës - Kosova Info
Drejtoria e Bujqësisë së Komunës së Prishtinës, në kuadër të mbështetjes së fermerëve për vitin 2019 në vazhdën e projekteve të shumta përkrahëse, dje ka bërë shpërndarjen e 110 makinave mjelëse dhe 220 bidonëve për fermerët blegtorë të Komunës sonë. Nënkryetari i Komunës, Selim Pacolli u premtoi fermerëve që përkrahja për bujqit do të rritet …