kosova.info
Kërcënohet Johaness Hahn - Kosova Info
Komisionari evropian për Zgjerimin dhe Politikën e Fqinjësisë Johannes Hahn kishte një përvojë të pakëndshme në Vjenë, kur një çiklist fillimisht shkoi drejt tij dhe më pas e kërcënoi se do ta godasë. Sipas “Kurir” në Vjenë, çiklisti kërcënoi Hahn se do ta godasë shuplakë pas një grindjeje që ndodhi kur komisari evropian me partneren …