kosova.info
Kastrati tregon për ofertën që ia kishte bërë Kroacia para se t’i bashkohej Kosovës - Kosova Info
Lirim Kastrati, talenti i Kosovës dhe Lokomotivës së Zagrebit, ka zbuluar në Interaktiv të KTV-së se në të kaluarën është kërkuar edhe nga kombëtarja kroate. 20-vjeçari, që ishte ndër më të dalluarit te Kosova U21 në fitoren 3 me 1 ndaj Turqisë, ka thënë se i është premtuar edhe pasaporta kroate vetëm që të pranonte …