kosova.info
Italia hap dyert për prodhimet Made in Kosova - Kosova Info
Një delegacion i Aleancës Kosovare të Bizneseve po merr pjesë në vizita të ndryshme me ftesë të Bizneseve dhe qeverive lokale të regjionit të Venecias. Këtu u prit nga z Renato Celotto- President i Btime Group, z. Nicola Fragomeni, Kryetar i bashkisë Santa Maria di Sala, Venezia dhe z. Luigi Ardizzoni- Drejtori i Qendrës Tregtare …