kosova.info
Ismaili në ShSKUK përuron 101 barnatore të vendosura si barnatore klinike dhe doracake - Kosova Info
Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili dhe Drejtori i ShSKUK-së, Basri Sejdiu, sot kanë përuruar 101 barnatore të vendosura si barnatore klinike dhe ato doracake. ShSKUK-ja tani më do ketë 14 barnatore klinike dhe 87 reparte. Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, tha se tani më me këtë sistem do shihen shpenzimet me barna si dhe se …