kosova.info
Grupi i mjekëve amerikanë: Ndalni menjëherë cigaret elektronike - Kosova Info
Shoqata Amerikane për Mjekësi u bëri thirrje amerikanëve të ndalojnë përdorimin e cigareve elektronike të çfarëdo lloji, derisa shkencëtarët të kenë të dhëna më shumë për shkakun e 450-të sëmundjeve të mushkërive dhe të paktën pesë vdekjeve që lidhen me përdorimin e këtij produkti. Kjo shoqatë, që është një nga grupet më me ndikim të …