kosova.info
GLPS: S'kemi ndonjë perspektivë të qartë se liberalizimi mund të ndodh këtë vit - Kosova Info
Grupi për Studime Juridike dhe Politike në një konferencë për media ka folur për dështimet e Qeverisë së Kosovës në rrugën drejt integrimit evropian. Arbëresha Loxha nga Grupi për Studime Juridike dhe Politike, ka thënë se sot në 9 majin Ditën e Evropës, institucionet vendore dhe ndërkombëtare janë duke e festuar , përderisa Kosova vazhdon …