kosova.info
Gjykata merr vendim për burrin që që kishte vrarë gruan në ballkonin e shtëpisë - Kosova Info
Gjykata Themelore në Gjakovë, të mërkurën, e ka shpallur fajtor të akuzuarin për vrasje nga pakujdesia dhe armëmbajtje pa leje, Xhafer Shkodra. Sipas aktgjykimit të shpallur nga kryetari i trupit gjykues, gjykatësi Nikollë Komani, i akuzuari Shkodra është dënuar me pesë vjet e dy muaj burgim unik, për të dy veprat penale me të cilat …