kosova.info
Femrat i kalojnë gjashtë muaj jetë duke vendosur çfarë do të veshin - Kosova Info
Dollapët e stërmbushur dhe nervozizmi për vendimet e duhura në lidhje me rrobat do të thotë se femrat në ditë i kalojnë 17 minuta duke menduar për dollapin e tyre. Në periudhën prej 18 deri 60 vjet, ato i kalojnë pothuajse gjashtë muaj për të vendosur se çfarë do të veshin. Sondazhi i kryer nga …