kosova.info
Fëmijët dhe nipërit e Titos bëhen milionerë? Ja sa vlen pasuria e Josip Broz-it - Kosova Info
Familjarët e Josip Broz Titos, të afërmit dhe trashëgimtarët e pasurisë së tij, këto ditë më padurim po presin të dëgjojnë se çfarë u kishte lënë i afërmi i tyre nga trashëgimia. Fillimisht gjykata themelore kishte përfunduar procesin e parë të gjatë 30 vite, dhe më pas ka marrë një vendin për ndarjen e trashëgimisë …