kosova.info
Familja italiane me fëmijë humb natën duke shëtitur, mirëpritet në fshatin Rabije - Kosova Info
Një familje italiane ka humbur rrugën duke shëtitur nëpër Mallakastër, por në mbrëmje ata janë mirëpritur në shtëpinë e një banori të fshatit Rabije. Policia i ka gjetur mëngjesin e sotëm gruan shtatzanë më dy fëmijët dhe babanë e tyre në gjendje shumë të mirë shëndetësore. Kjo është e disataherë që familjet shqiptare u janë …